Elite Coaching Traject

Laat ik meteen met de deur in huis vallen:

Het Elite Coaching traject is niet voor iedereen weggelegd.

Ik ben zeer selectief in het aannemen van klanten voor dit  Elite coaching traject. Je moet voldoen aan een set van criteria en het kan alleen op uitnodiging wanneer er ruimte is in het Elite Coachings traject.

  1. Er zijn twee basisvoorwaarden waaraan je meteen moet voldoen:Je moet openstaan voor suggesties en ideeën die tegen de stroom ingaan en je waarschijnlijk uit je comfort zone zullen halen. Ze zijn gericht om je te helpen om je huidige situatie op persoonlijk- of business vlak, afhankelijk van de noodzaak, vanuit een ander perspectief te belichten. Dit traject is er speciaal voor mensen die niet willen dralen en diep willen gaan tot in de kern, het bot, zeg maar de basis om blijvende verbetering te bekomen en constant te groeien. No non-sense! No pampering! Wanneer je daartoe bereid bent en je bent klaar om actie te nemen, dan heb je al aan 50% van de basisvoorwaarden voldaan. Wanneer je echter twijfelt en je wilt de dingen blijven doen op jouw manier zonder inspraak, ook al ben je al meermaals jezelf tegengekomen, en je wilt blijven vasthouden aan wat je vandaag doet, dan is dit traject NIET voor jou. Dan moeten we eerst andere stappen ondernemen voor je in dit traject succesvol kan zijn.
  2. Je moet een actienemer zijn. Je moet bereid zijn om je verantwoordelijkheid te nemen en de afgesproken acties uit te voeren en te implementeren (vrees niets: ik vraag geen buitenaardse dingen). Het is mijn taak om je te adviseren en je op te volgen. Het is jouw taak om uit te voeren. Als je niet bereid bent om te stoppen met uitstellen en samen actie te ondernemen en eerlijk te zijn, dan is dit traject NIET voor jou.

Dit exclusieve premium 5 sterren programma gaat voor 100% klanttevredenheid. 100% succes in het behalen van je doelstelling is primordiaal voor dit traject. Daarom is het belangrijk dat je klaar bent om actie te ondernemen en stopt met lanterfanten. No bullshit, maar daadwerkelijk resultaten behalen!

Als je denkt dat er een match is met jouw behoefte, vul dan hier het contactformulier in. Na evaluatie zal ik contact opnemen en wanneer je in aanmerking komt, zal ik het programma, de modules en de mogelijkheden verder toelichten en bespreken.

Denk eraan: wil je andere betere resultaten in de toekomst, doe dan andere en betere dingen vandaag. Neem actie!

Mindcoach Elite Coaching
Mindcoach Elite Coaching