Mindcoach Elite Coaching
Mindcoach Elite Coaching

Elite Coaching traject

Laat ik meteen met de deur in huis vallen:

Het Elite Coaching traject is niet voor iedereen weggelegd.

Ik ben zeer selectief in het aannemen van klanten voor dit traject. Je moet voldoen aan een set van criteria en het kan alleen op uitnodiging wanneer er ruimte is in het Elite Coachings traject.

Dit exclusieve premium 5 sterren programma gaat voor 100% klanttevredenheid & 100% succes in het behalen van je doelstelling. Daarom is het belangrijk dat je klaar bent om actie te ondernemen en stopt met lanterfanten. No bullshit, maar daadwerkelijk resultaten behalen!

Er zijn twee basisvoorwaarden waaraan je meteen moet voldoen. Hier meer info over het Elite Coaching Traject.


Stoppen met roken
stoppen met roken

Stoppen met roken

Deze specialisatie bestaat uit een specifieke sessie die gebruik maakt van ondermeer hypnose. Het is 1 van de meest succesvolle methodes om definitief en levenslang te stoppen met roken en de drang naar sigaretten voorgoed achterwege te laten zonder de gekende nadelige effecten. Meer informatie over de stoppen met roken  behandeling is hier te vinden.


Virtuele Maagband

Virtuele Maagband of Maagring

Iedereen kent in zijn omgeving tegenwoordig mensen die succesvol bariatrische chirurgie hebben ondergaan, hetzij een gastric bypass, een sleeve of een maagring. Het hoofddoel van dergelijke ingrepen is het verminderen van de voedselinname, daar er nog steeds wordt vanuit gegaan: “Wat er niet ingaat, kan er niet bijkomen…”

Sommige mensen verkiezen liever een niet-chirugische ingreep omdat dit als te drastisch, risicovol of simpelweg te duur wordt bevonden. In dit geval kan je kiezen voor  het “plaatsen” van de Virtuele Maagband onder hypnose en kan deze Virtuele Maagband methode soelaas kan brengen. Meer informatie over het plaatsen van een Virtuele Maagband of Maagring onder hypnose vind je hier.