Gevoelens van repetitieve neerslachtigheid zijn alomtegenwoordig. Het lijkt erop dat er steeds meer mensen door dit fenomeen worden getroffen en dit aantal blijft stijgen.

Wat is er toch mis? Is de medicatie niet afdoende? Het antwoord is iets genuanceerder. De uitdagingen bij medicatie zijn legio. Wanneer deze werkt en aanslaat, kan het een echte “life saver” zijn. Wanneer de medicatie echter niet afdoende blijkt te zijn, kan het een ramp betekenen.

Vaak zien we dat een combinatie van medicatie en bijkomende begeleiding en acties meer vruchten afwerpt. Het is zeker iets wat je met je behandelend arts kan bespreken.

Wij krijgen zeer positieve respons wanneer we samen werken aan een plan om je levensstijl en manier waarop je met bepaalde dingen omgaat, in vraag te stellen en bij te sturen. Constante sombere gevoelens en gedachten hebben, heeft je brein ondertussen een expert gemaakt in de materie en als je net diezelfde expertise aan de dag legt om kleine wijzigingen te doen in je dagelijkse denken en doen, zal je in het algemeen merken dat de dagen wat lichter kleuren.

Maak nu je afspraak. Verbeter je leven, begin bij je brein!