Virtuele Maagbad of Maagring onder hypnose
Virtuele Maagband

Virtuele Maagband of Maagring laten plaatsen

We lezen het iedere dag in de krant, we horen het op de televisie, we zien het rondom ons, we worden steeds dikker en dikker. Overgewicht impacteert, volgens heel wat studies, met een steeds groter wordend sneeuwbaleffect onze algemene gezondheid. Van een licht verhoogde BMI tot zware obesitas, alles heeft een invloed op onze spieren en gewrichten en de goede werking van onze organen. Recent nog was in het nieuws dat 2/3 van onze bevolking met overgewicht kampt.

To Diet or not to Diet that’s the question!

Het staat buiten kijf dat er evenveel diëten zijn als oplossingen en dat er geen magische methode is die, zonder dat je enige inspanning moet doen of zonder slag of stoot, je meteen van je overtollige gewicht afhelpt.

Het goed aanpakken van je overtollige kilo’s maakt deel uit van een structurele keuze, namelijk de keuze voor een gezondere levensstijl zonder dat je je obsessief druk moet maken of steeds zorgen moet baren over wat je eet en wat dat doet met je lichaam.

De laatste jaren gaan er steeds meer stemmen op die vanuit onderzoek aantonen dat het structureel aanpakken van je eetgewoonte een veel hogere slaagkans heeft dan van het ene dieet naar het andere te kabbelen.

Hier zien we ook dat de hoeveelheid voedsel dat een individu tot zich neemt door de jaren heen is verstoord en je lichaam en je geest de aangeboren signalen niet meer herkent en zelfs radicaal heeft overschreven.

Maagband, maagring, gastric bypass, sleeve,…

Iedereen kent in zijn omgeving tegenwoordig mensen die succesvol bariatrische chirurgie hebben ondergaan, hetzij een gastric bypass, een sleeve of een maagring. Het hoofddoel van dergelijke ingrepen is het verminderen van de voedselinname, daar er nog steeds wordt vanuit gegaan: “Wat er niet ingaat, kan er niet bijkomen…”

Sommige mensen verkiezen liever een niet-chirurgische ingreep omdat dit als te drastisch, risicovol of simpelweg te duur wordt bevonden. In dit geval kan je kiezen voor  het “plaatsen” van de Virtuele Maagband onder hypnose en kan deze Virtuele Maagband soelaas kan brengen.

Virtuele Maagband of Maagring onder hypnose

Onder hypnose wordt een virtuele maagband geplaatst. Je onderbewustzijn krijgt de instructies te horen en ervaart de plaatsing van de maagring en jij kan zelf bepalen of je die net strakker of losser wilt. Het resultaat is een verminderde voedselopname en minder hongergevoel zonder dat je werkverlet hebt of je je zorgen moet maken over een dieet. Je installeert nieuwe structurele gewoontes in je eetpatroon en (teveel) eten wordt niet langer een zorg of constante bekommernis.

Maak nu je afspraak voor een gepersonaliseerde aanpak en het plaatsen van jouw virtuele maagband en maak voorgoed komaf met dat gevecht tegen die overtollige kilo’s

Vul dit formulier in voor een afspraak of bel +32486071791

Verbeter je leven, begin bij je brein!!

Deze coaching of therapie kan nooit een vervanging zijn voor medische behandelingen zie disclaimer.