Stoppen met roken

Meermaals per week hoor ik in de praktijk rokers vertellen dat ze last hebben van hoesten of kortademigheid. Nog anderen zijn gewoonweg bang geworden om naar de dokter te gaan of een medisch onderzoek te laten uitvoeren uit vrees voor complicaties veroorzaakt door hun rookgedrag. Meer en meer hoor ik ook geluiden van schaamte. Dat het niet meer van deze tijd is, staat buiten kijf. Dat het sociaal minder en minder wordt aanvaard en meer en meer als marginaal wordt beschouwd, zijn belangrijke drijfveren om uiteindelijk definitief te stoppen met roken. Daarnaast is er nog altijd het significante bedrag dat dagelijks moet worden “opgehoest” om deze gewoonte te financieren en als je dit bekijkt over een aantal maanden of jaren vertegenwoordigt dit een niet te onderschatten uitgave die je beter kan spenderen aan leukere en gezondere alternatieven. Stoppen met roken is inderdaad de juiste beslissing die je hebt genomen en de meest makkelijke en definitieve stoppen-met-roken methode is deze.

De enige voorwaarden zijn dat je uiteraard bereid bent om definitief te breken met deze belachelijke gewoonte en dat je minder dan 50 sigaretten per dag rookt. Terwijl je ondertussen al op weg bent om voorgoed te stoppen met roken en deze akelige gewoonte uit je leven te bannen, is het nu van levensbelang om snel contact op te nemen en er werk van te maken. Op deze manier kunnen jij en je omgeving meteen profiteren van jouw beslissing om inderdaad voor de laatste keer, echt te stoppen met roken.

Stoppen met roken doe je met deze behandeling zonder extra kosten, op een natuurlijke manier. Geen extra kosten voor pleisters, nicotine kauwgom of electronische sigaretten.

Stoppen met roken door hypnose

Stoppen met roken door middel van hypnose is de ideale methode om er voor altijd mee op te houden. Hypnose gaat met name vooral inwerken op het onderbewuste, waar die verankerde patronen die deze verslaving ondersteunen, zijn geïnstalleerd. Door een combinatie van de directe aandrijftechniek en hypnose zal je gewoontepatroon worden doorbroken en nieuwe patronen worden bestendigd, patronen eigen aan die van een niet-roker (Smokekillhypno®).

Ga voor die verrijkte kwaliteit in je leven, geef jezelf en je omgeving een perfect cadeau.

Maak nu snel je afspraak hier!

Stoppen met roken
stoppen met roken